roligtlivver.blogg.se

host host host

Publicerad 2014-03-04 12:58:00 i Allmänt,

 
 
Så ser livet ut för mig sedan nästan en vecka. hosta och hosta och..... Men det är bättre i dag. Med mig alltså. För det började med ont i kroppen, hög feber och hosta och dessutom i 35 timmar illamående. Och det var inte kul. Nu återstår bara lite feber och mycket hosta. Försöker anstränga mig och hitta på saker för att glömma att jag egentligen behöver hosta. Ibland funkar det och ibland inte. Tyar ju inte hitta på så mycket heller för jag är så himla trött. T o m armarna är trötta på mig.
Kanske är extra gnällig för det är inte ofta jag är sjuk, peppar peppar ta i trä, tom Ida sa det Men farmor du är ju aldrig sjuk!
Nä men det fanns en tid då jag var det. Migrän är ett otyg och det har jag haft sedan unga år. Förr hade jag ju ett helsicke nästan varje vecka med 1-1½ dagars sängläge med spann bredvid sängen och en otrolig huvudvärk. Trodde varje gång att NU kommer jag aldrig mer ur den här sängen. Men varje gång så blev det bra.
 
Och sen kom den underbara frälsande migränmedicinen IMIGRAN i min ägo och jag säger bara det. Livet före och efter Imigran så är det.
 
Men i nuläget så hostar jag bara och det ska väl också ha ett slut.

Tråkigast av allt är att jag sedan länge bokat in mig i Göteborg denna veckan och det gjorde mig väldigt ledsen att jag inte kunde komma till barnbarnen.Ja jag hade väl sagt hej till Eva och Magnus med så klart. Så det gör mig riktigt ont. Men som någon sa det går flera tåg!
 
Så här har jag legat och tyckt synd om mig själv. Jag tycker fortfarande synd om mig själv. hmmm
Som tur är så har jag ju en springpojk på nära håll. 500 meter närmare bestämt. Så jag har fått både mjölk, nyponsoppa och bröd handlat. Micke är bra på mycket även på att handla till en sjuk mor.
 
 
Här kommer en bild på springpojken. Det är från vår teaterträning och alla deltagarna vill av olika anledningar till huvudstaden i ett visst land. Vilket framgår väl av bilden. Micke vill också vara lite "eurovisionsongcontestledare"
 
Innan jag slocknade i sängen så har jag hunnit med att då som sagt ha teaterträning här hemma. Begriper inte hur jag alltid lyckas få hela huset att se ut som om en stormvind dragit fram efter en sådan träning. men så ser det ut. Nu för tiden har jag i alla fall lite ordning på mina papper annars brukade dom också se ut som om vinden dragit fram över dom.
 
Vad jag inte hann med var mitt kyrkliga engagemang. Det var synd för det är en trevlig bisyssla det där. Men det blir säkert fler tillfällen. Jag hade sålt lotter och många av MINA köpare vann. Bl a var det en person som inte ens kände för att köpa några lotter men som gjorde det för att "Tja jag sålde ju och dom andra köpte" men jag vill då absolut inte vinna t ex en trasmatta Hmm vad tror ni hände???
 
Jag har också varit och skaffat nytt pass. Det gamla var slut. Och tro det eller ej men jag hade inte krympt!
 
Sen var det en fin solig dag så vi dvs Nilssons, Lina och jag körde till Nytorpet och gick en skön promenad.. Så här vackert var det där.
 
 
 
 
 
Och nu skiner solen utanför mitt fönster och jag vet inte om jag gillar det eller ej. Nä jag drar ner rullgardinerna och sitter här inne och hostar och känner mig lite "tjurig"

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela