roligtlivver.blogg.se

va 23 mars

Publicerad 2021-03-23 08:56:39 i Allmänt,

Kan fortsätta på gamla temat, VA redan 23 mars.
Konstigt jghr ju all tid i världen att ägna mig åt en av mina favoritsysselsättningar nämligen att skriva men varför gör jag inte det. Säger ett av Mickes favoritmeningar, Det undrar jag med!
 
Och inga glasögon har jag här och inte gitter jag hämta några så det får bli som det blir. Ser int riktigt vad jag skriver men man får väl gissa.
 
Lika rligt som på sms ibland. Det brukar ju gå att gissa vad avsändaren menar men ibland så.
T ex i går så fick jag ett sms där det stod   sollefteå Idas. Jag funderade länge men sen fick jag skicka några frågetecken tillavsändaren. Där skulle stå    Solläget i dag.
 
I dag har jag en hund här. Denna veckan har jag både Ida och Aguero här och det är så väldigt mysigt. Aguero o jag tillbringar dagarna ihop medan Ida jobbar. Vi är antingen ute och går eller sitter i soffan. En ganska behaglig tillvaro.
 
Och nu är det dags för promenad så det blev ingen längre berättelse här. Ska trycka in ett kort. Bara ta ett slumpvis från mina bilder.
 
 

va? 17 /2 ..

Publicerad 2021-03-04 08:41:02 i Allmänt,

17/2-    Alltså var det sååå länge sen jag skrev. Trodde det var häromdagen men tiden går tydligen fort trots både pensionärslivet och pandemin. 
Kanske det inte har hänt så mycket då.
 
Jo blommorna från Roger har blommat över. MEN han har satt nya där så nu blommar påsk och pingstliljor igen.
 
Oj vad jag blir frustrerad och trött i armen.Mitt tangentbord vill inte funka. Jo det här funkar så klart annars hade jag inte kunnat skriva. Såå löjlig och barnslig jag är ibland. Hmm nu infogar kanske "vän av ordning och reda" ibland???
 
Men så här är det att jag till min laptop har kopplat mitt gamla tangentbord och nu har det slutat att fungera så jag får skriva på laptopens egna bord och det gillar jag inte. O sen det där med Windows 10. Jag blir vansinnig på det. Kunde allt förut om dokument och infoga och ändra och fixa och nu kan jag inget. T o m mina mail försvinner.
Vill inte vara en bakåtsträvare men här säger jag: Det var bättre förr, ge mig tillbaka mitt gamla windows. 
 
Dags för en bild.
 
Hade tänkt en helt annan bild men den här duger bra. Micke bjuder Nermina på kaffe. I juletiden . Hans julservis som han hittade en dag när vi varit i Lönsboda och fikat o sen gick in på grannen till fiket. Loppisen. 
 
<Pandemin har skapat en ny trend har jag förstått. Och så verkligen även hos oss.
PUSSEL
 
 För närvande så har jag ett pussel, jättesvårt, liggande på en bräda på golvet i sovrummet. Med stor möda är ramen klar. 
Micke har ett svårt hemma hos sej på rumsbordet. Får nog skicka upp Gunnel dit.
Vi har ett ganska svårt på mitt köksbord. Ett Micke fått av Ida som trodde att det var jättelätt. Kan tala om att hon hade fel.
 
Och på mitt köksbord som duk ligger ett pussel som har legat där länge- Använder det som borddukt Återanvänding är ju bra.
oj vilka stora bilder. Men som sagt, det blir inte bättre när gamla tanter ska försöka sig på ny teknik. Ok då inte alla gamla tanter, man ska ju inte dra alla över en kam, men denna gamla tanten
 
Denna gamla tanten som nu slutar skriva och sätter sig vid köksbordet. Inte för att pussla utan för att läsa. Var på bibblan i går och hämtade tre böcker som jag ser fram emot. Den första, en deckare av Kristina Olsson, har jag faktiskt kommit till sidan 250. Den är jättebra.'
 
Egentligen hade jag tänkt att putsa fönster i dag men tror jag struntar i det.

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela