roligtlivver.blogg.se

fredag kväll

Publicerad 2015-08-21 22:27:38 i Allmänt,

Ja nu är det fredag o jag har precis spelat lite Racko. Och man kan säga som så att inte vann jag nää långt därifrån. Om ni inte har ett Racko så kan jag rekommendera detta excellenta sällskapsspel. En verklig favorit. Mitt har jag ärvt och det är nog inköpt i början av 50-talet men still going strong.
Annars i sommar då.
Jo konfirmation har vi ju avklarat. Vår yngsta "kines" har ju varit på konfirmationsläger som verkar ha varit lyckat. Så här såg det ut på konfirmationsdagen.
Familjens svarta vår är Ida. Alla hade vita dräkter och sen kom plötsligt Ida fram i svart dräkt. Ja ja ja.
Och hon var jätteduktig. Pratade högt och tydligt
 
 
 
 
 
 
Ja alltså det här är INTE från konfirmationen. Situationen är som den alltid har varit. Jag vill en sak och bildvisningen vill en annan. Så det här är visserligen Ida men på utfärd i Kina.

Efter konfirmationen picnic i det gröna på Södra Hoka och där träffade vi släkten. I alla fall en del av den. En kusin till Palle, Britt och hennes barn och barnbarn. Så här glad blev Micke.
 
Ja ingen ordning alls på det här. Inte är det någon främmande del av släkten utan självaste Ida. Men glad är Micke i alla fall.
Det här får räcka för denna gången. Tar lite tid att komma igång när man haft sommarledigt.
 
 

NU är det sommar

Publicerad 2015-08-20 22:50:49 i Allmänt,


MEN... jag hade ju skrivit en text om att jag varit lat och inte skrivit något och jag skulle bli bättre och roligare och skriva inte bara om mig utan lite allmänt.
Men tänkte inte börja idag för jag ska äta glass. av någon anledning får jag varje kväll ett behov av något sött och nu har jag i stort sett hamrat glass från ett glasspaket bara för det. Om men sen tänker på att jag egentligen inte gillar glass så blir det lite knepigare. Men nu ska jag äta glass.
Och sen la jag in ett kort på någon motion av något slag men det gick inte utan den här gubben som Simon har i trädgården dök upp. HAn tog hem den en gång för den stod i en busskur och det kom ingen buss så Simon tyckte synd om honom och gav honom ett hem.hmmm

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela