roligtlivver.blogg.se

slö pensionär

Publicerad 2015-03-22 23:11:00 i Allmänt,

Förstår inte vad jag gör om dagarna och kvällarna. Kan någon förklara hur tiden kan gå så där utan att jag har något att göra.... Fattar inget.
 
Roar mig ju bara. Som t ex förra veckan, en dags så fick jag ihop ett fikagäng på Renates fik och sen när jag kom hem ringde Monika och ville ha sällskap på ef-kaffe och då fick jag cykla dit så klart. Men jag måste cykla hem rätt tidigt för då skulle AM komma med en lapp. Och kanske hon ville ha kaffe.
 
Motion får jag för min tidning finns 2 km bort. Skön promenad eller cykeltur varje fm. Där får jag dock inte kaffe!!
Motion blir det i veckan, gympa/innebandy på måndagar och fm tisdag o torsdag gym. Lite kvällsträffar har jag ju också. Inte så mycket manligt inslag där förståss. Bara kvinnor om inte någon har något litet manligt barnbarn med sej.
Ja i går var jag i kyrkan och sålde biljetter till en matinefilm som vi visade där. Inte inne i kyrkan men i Mariasalen. Och det var semlor och ja just det Kaffe.

Lurade dit Micke och Sofia också. Och det var tur för "tanten" som skulle visa dvd-filmen var inte så hemma på det. Hade lärt sej men sen var det några som hörde sååå dåligt så dom ville ha svensk text fast det var en svensk film. Och då blev det besvärligt. Såg hur Micke skruvade på sej länge och sen gick han fram och det blev bra.
 
Lite nöjd kände jag mig när hon sen sa, vilken tur att Mikael var här så vi kunde visa filmen. Och just den dagen då det var downs-syndrom-dagen så fick min egen lille downs-syndrom-Nisse visa vad han  kunde. Snyggt var!!!
 
I dag har vi varit i Asarum hos Simon o Lovisa. Dom har ju hand om huset när resten av fam. är i Kina. Så nu är jag arbetslös där också. Har ju i flera år haft arbete en dag i vecka med att pyssla om familjen. Men unga fam. klarar sig nog bättre utan farmor. Men  vi var där i dag och fick mat och kaka och lite spel också.
 
 
Får ta mig dit en dag i vecka för sen åker jag ju i väg.
 
På tal om åka iväg så letade jag i album och nu har jag kommit på att jag gjort många saker som tja kanske inte är farliga men lite hemska. En del trodde jag mig aldrig om. Men jag ska försöka visa lite bilder från sista 10 årens resor med Micke och Pamela.
 
En sak som jag inte fattar fortfarande att jag gjort var detta.
I denna lilla båten och sen körde dom i ravinerna i full fart. Hmm var kanske lite spännande just då..
Den körde utmed klippkanterna med absolut minsta möjliga marginal, spännannde?  Ja!
 
Lär vara den farligsta jet over i världen.
 
Längre fram ska jag visa prov på mer dumheter som jag hittat på. Nu är det farligaste kyrkan och kaffe verkar det som.
Men när f-n blir gammal så blir han ju religiös.
 
Och sen måste jag ju kontrollera Min sida Det gamla Olofström. Som adm, tur att Annika Blissing också är Adm. måste man ju hålla lite ordning på den. Och det finns ett gäng negativa tyckare som bland in politik och annat och som blir sura om man säger något. Har föreslagit att man gör en egen sida som kan kalla negativa Olofströmssidan och där kan man klaga och gnälla, bara att goggla så hittar man hur man gör.....
 
Skriver på vår lilla teater, föreställning första söndagen i juni kl 1400 i Jämshögs folkhögskola. Boka gärna in datumet,Vi vill ha mycket publik. Ni får valuta för pengarna, 20 kr. Ni får ju bullar och kaffe också.
 
Och i vår blir det student. Inte jag men äldsta barnbarnet. Och konfirmation för studentens lillasyster. Mycket att se framemot
Detta är studenten.
 
 
 
 
 
 
 
 

vår

Publicerad 2015-03-11 13:08:04 i Allmänt,

Tiden går fort. Inte var det vår förra gången jag skrev. Men å andra sidan så var det många veckor
 
 
sedan jag besökte sidan. Var tar tiden vägen?????
 
Min runkeeper håller då inte ordning på mej heller. Härom veckan så gick jag en runda och skulle kolla vad resultatet blev. 0.5 km och 42 minuter på km och sedan visade den att jag varit en runda i Afrika. Så nu vet alla att Ekerydsplan ligger inte sååå långt ifrån Afrika. Vill ni kolla själv så låna min mobil. Kom hit och låna den så bjuder jag på Kaffe.....
 
 
Och här var det meningen att bli en helt annan bild men o.k. Här är Micke på första skidturen i norska fjällen. 100 m sen ramlade han, upplyft av mamma, 100 meter ramla upplyft och så höll vi på i flera km. Men det gick i alla fall.
 
Sätter in en annan bild sen för nu har jag inte tid med mer här. Sopp-tanterna väntar.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela