roligtlivver.blogg.se

Snart höst??

Publicerad 2018-09-27 09:37:55 i Allmänt,

Ja som vanligt börjar jag i fel ände. I slutet skriver jag att jag tar en bild till från min roadtrip men av någon anledning så hamnar den precis var den vill. Och Roger ville vara i början. Det är också spännande att ladda ner bilder. Inte nog med att jag måste leta i "Åhus Micke" utan bilderna är så små så jag ser inte vad som är på den. Så bilderna blir en överraskning. Men Roger till Häst är ju helt ok.
Här aktuellt:
Nu börjar det bli lite kallare. I går så regnade det också. Kanske alla vet, i alla fall alla som kollade väderappen i mobilen. Ibland så kommer man väl på sig med att glömma titta ut på vädret utan man slår in det på mobilen. Hur dumt som helst. Hoppas jag inte är ensam om det.
 
Nåväl i går så småregnade det och blåste när jag på eftermiddagen med mitt älskade transportmedel dvs min cykel skulle till biblioteket. Och då kom jag på mej själv att tänka: VARFÖR cyklade jag inte mer i somras när det var varmt och skönt. Så dags att ångra det nu.
 
På biblioteket hittade jag några böcker som kanske är läsvärda och så beställde jag en hel hög som jag kollat på nätet. Hoppas inte alla fem kommer samtidigt.
 
Och på förmiddagen så badade Kerstin och jag. 13 grader och det blev då bara 50 meter simning. Men det skyllde vi på blåsten. Skönt när vi kom upp i alla fall. Såg på mina gamla minnen på facebook att vi vid samma tid i fjol och med samma vattentemperatur simmade 500 meter. Men då var det sol ...
 
Och sen hade vi ju haft sådan tur så Nilssons hade bjudit in oss på sill och potatismos. Gudars skymning vad gott det var!.
 
I tisdags var jag på bio och såg Fakiren som kröp in i ett ikeaskåp. En jättegullig och fin och vacker film. Kan rekommenderas.
 
Vad mera som hänt nyligen. Var och hjälpte till vid kyrkligt arbete. Bre smörgåsar och lite annat. Och sen har vi någon aktivet, föredrag eller sång. Inte jag som varken håller föredrag eller sjunger.
I tisdags så var det representanter från Olofströms Kvinno och tjejjour som pratade. Väldigt intressant.
 
Och jag har varit i Malmö. Eller i alla fall i Hyllie. Dvs på Eforia. Hmm God mat hittade vi i alla fall och hem kom vi. Och kvällsmaten tog vi på min nya favorit Kinarestaurangen i Olofström. Deras stora vårrullar. O la la la.
 
Men några kort har jag inte tagit. Ska nu här försöka sätta in en bild på Sommarens Roadtrip. Som var helt suverän. Får se vad det blir denna gången.
Jaha här kom en bild från en byggnaderna på Mårbacka. På tal om Mårbacka och selma så läser Roger Nils Holgerssons underbara resa. För andra gången. Och jag har inte läst den alls men fått löfte om att få låna den när han är klar. Det kan ju i och för sig dröja för boken är TJOCK.
Sätter in en bild till.
Och jaha den har ni ju redan sett för den finns överst.
Ha en skön fin höstdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ja ja jag kämpar på-

Publicerad 2018-09-23 19:40:37 i Allmänt,

Nu ger jag upp. Om ni läser vidare här så förstår ni att denna bilden skulle vara längst ner. Förklaringen finns där också. Men det är en fin bild från en vardagskväll i en liten svenska småstad.
Oj då. Det här gaur inte sau bra....
Nu har jag genom diverse manipulationer (Svårt ord,  tur det finns stavningsprogram) lyckats få in till bildbiblioteket bilder från vår roadtrip i somras. Men nu finns bilderna på Åhus Micke av någon konstig anledning. Ja ja anledningen är så klart jag som har lyckats med detta. Skickligt va!!!
 
Här tänkte jag sätta den finaste bilden från resan, från Sveriges högst belägna vattenfall, tror jag det var i alla fall.  Men vad dök upp jo Roger och Micke i en kyrka. Men det är helt ok. Kanske ??? inte den snyggaste bilden från resan. Men snygga pojkar i alla fall.
 
Och i fortsättningen kanske det kommer fler bilder. Får väl kolla på Åhus och se.
Jag försöker också göra en fotobok på Ifolor från Roadtrippen och via Åhus och diverse andra sätt så Kanske det går. Då ska jag meddela här och sen kan ni få komma hit och dricka kaffe och beundra min bok.
 
Hade jag haft boken klar så skulle jag genast sagt till er. KOM HIT JAG HAR SÅ JÄKLA TRÅKIGT.  Kaffe har jag och trevlig är jag. Fast just nu är jag ganska tradig. Tycker det är lite trist eller....
Får nog gå och se om jag hittar en bra oläst bok. Eller en bra tidigare läst bok är kanske säkrare då vet jag ju att den är bra.... Logiskt.
 
Innan jag går och letar bok så tror jag att jag ska chansa på en bild till. Och chansade gjorde jag och bilden kom in men överst..Ja ja man kan inte lyckas jämt.
 
Man kan kanske säga att denna blogg är precis som hon som skriver här. Lite rörig men på något sätt så fixar det sig.

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela