roligtlivver.blogg.se

FÖRSÖK NR 3

Publicerad 2019-02-26 21:23:44 i Allmänt,

OK. Ett försök till. Om någon undrar vad jag menar med ¨det så kommer här en förklaring;
Alltså först skrev jag ett ganska så långt inlägg, här hade min svenskalärare, den kära fröken Britta, fått spader över min svenska. Hon var tuff men rättvis.
Här kom jag från lilla Sibbhult, lite av en klassens ljus, och kom in i en 5 klass i Olofström (Olofström som i mina ögon var som en storstad) och trodde jag kunde det mesta. Men ack fröken Britta tyckte absolut inte som jag. Och vad det gällde svenska så kunde jag inte ett dugg om ordklasser. Visste nog inte ens att det fanns något som hette så. Men Fröken Britta lärde mig. Och svenska var mitt favoritämne.
Hittade min uppsats från realexamen.
 
Och hade jag tyat så skulle jag skrivit av den här. Men så blir det inte.. Men att jag skrivit en sån söt och gullig, rent av romantisk historia. NÄ det känns lite overkligt. Men jag har ju det på pränt.
 En rolig grej i det hela är att jag skrivit om framtiden och ett fotoalbum som mina barn satt och tittade i. Och mina barn var ett par söta tvillingar. Det stämmer ju.

Och här satte jag in en bild på dop av mina pojkar och då försvann alltsammans. Så i dag blir det ganska tråkigt för jag tänker inte ens försöka sätta in någon bild.
 
Sen började jag om och skrev men efter ett tag så försvann även koncept två.
 
På en månad, ja alltså sen jag skrev senast här, så händer det ju inte så mycket i en gammal pensionärs liv.
Gym, innebandy, fika.Allt som vanligt
 
Och bad. Nu börjar ju temperaturen bli ok. Nu har vi två gånger simmat i sjön. Under vintern så doppar vi oss bara,. Känns inte så där riktigt i hela kroppen. Men häromdagen så var det isfritt och då sprang vi i och sen simmade vi till stegen., Kallt så in i norden. Vi tappade nästan andan. Men så gott det var!!! 4 grader. I dag var det ju vår upp i luften. 12 grader.
Efter badet fika på altanen.
 
Jobbigt för Micke, stackaren som nu har fått börja ta sprutor för sin diabetes. Varje morgon. Men han är ju en tuffing så det går bra.  Och t o m jag vågar sticka honom.
Lite roat mig har jag ju också. Inte bara fika utan vi har varit på quiss i Gränum. Retar oss fortfarande på att vi inte kom på Kamferdrops.....
 
Och lite lördagsdans. Ja vet ju att det är inget ovanligt med lördagsdans. Men vår dans är från 10 på fm till 3 på ef. Och så kul vi har. Tack vare dansen så visade min klocka på armen på 14000 steg den dagen. Och då gick vi ifrån redan halv 2 för sen kl 3 skulle vi på 50 årskalas. Ibland får man kämpa. Men är det bara skoj så går det. Och gick gjorde jag ju.haha
 
Och yngste barnbarnet har fyllt 15 år. Känns som tiden flyger iväg. Tråkigt att Magnus o fam bor i Göteborg. Kanske inte tråkigt för dom men för mej utan bil och själv så är det inte så att man kan vara med på allt firande och annat dom har för sej. Även om man skulle önska att man kunde.
 
Men så är det här i livet. Man får anpassa sej och känna att det är ok. som det är. Går inte att gå omkring och tänka OM hela tiden.
 
Några bilder kommer som sagt inte här men nästa gång ska jag sätta in en massa bilder. Rent uttröttade kommer ni att bli. Undrar varför jag skriv ni. Är förmodligen bara jag själv som läser det här. Men som dagbok funkar det ju bra.

På tal om dagbok och att tiden går så är det åtskilliga år sedan jag slutade skriva dagbok. Slutade en gång i forntiden när jag var i Lönsboda och min kusin Pelle hittat min dagbok och visat den för våra vänner, ett gäng pojkar däribland den söte lille pojken som så att säga var "min" och alltså omskriven i dagboken. När jag fattade det så tog jag dagboken och sen fick alla se när jag rev ut alla bladen och spolade ner dom på toaletten.  Undra förresten hur det gick för toaletten!!!!
 
Slut för i dag.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela