roligtlivver.blogg.se

Frysgrader

Publicerad 2015-12-17 12:03:53 i Allmänt,

Börjar där jag slutade sist. Tror det var det "fruktansvärda" jobbet med att få ihop nya kort till Micke som jag skrev om.
 
Jobb och jobb. När jag pratat med någon på Blekingetrafiken, alltså när jag hört Patricias Var god vänta 7 ggr, trevlig röst men lite tjatigt, bättre med hennes mail som sa. "Yeeeee vi klarade det" ,alltså inte kortet utan vårt älskade OIK klarade sig kvar lite till, då blev jag klok på hur jag kunde göra. Och nya kort har redan anlänt till Sigvant jr.
 
Vad annat nytt?

Jag går här hemma och skrotar. Blir så när jag inte har någon stress över mig. Vet knappt vad jag ska göra. Finns att göra men...... Det ÄR bättre med liiite stress. Får försöka hitta sådant någonstans.
 
Jag har varit i kyrkan o spelat en vis man eller rättare sagt en vis kvinna. För nog tror jag att det var tre vise kvinnor som kom till stallet.I alla fall i vårt julspel så var det så. Men den vanliga visan, jag kan inte hitta kortet som visade en from kyrklig Birgitta. Hade det inte varit för att det just varit kyrkligt så skulle jag svurit en lång ramsa. Men lite anständighet har jag.
 
Avslutning på teater och innebandy med en trevlig kväll på Kinarestaurangen. Vi fick två stora påsar godis av ägarinnan och jag fick många kramar. Alltid lika trevligt.
 
Orkade dock inte äta mer än en vårrulle. Kom direkt från kyrkan och där fick vi inte kyrkkaffe utan jag fick provsmaka på deras julbord. Och inte ens jag kan klämma in köttbullar, korv och skinka tillsammans med Fyra små rätter.
 
Vårt badprojekt lider mot sitt slut. Den 23 december tänker vi ta årets julkort. Har uppmanat att man ska komma dit med tomtemössa på. Bad är inte obligatoriskt men det skulle vara jättekul om vi fick en massa tomtar där. kerstin och jag kastar oss så gärna i vattnet.
Lite problem med att kasta oss i har vi haft de senaste dagarna. Ena dagen så slog vi oss fram med händerna för att komma till öppet vatten och det gick på bekostnad av iskalla fingrar hela dagen.
I går var det värre. Men jag hade beväpnat mig med en hammare och sen slog vi hål vid stegen. Jag fick banka så jag var genomblöt innan vi steg i. Men i kom vi.
 
Och eftersom vi skrattade så mycket så vet jag knappt om det var kallt. Termometern visade 2 grader så......
Något mer?? Var i Asarum o Karlshamn i måndags och fick en liten runda innefattande fika och lite handlande med Ida. Hur mysigt som helst.
Och gymmet har fått besök. Peppar peppar men knäet känns bra nu när jag använder (vill inte säga springer) löpbandet. Konstigt nog så vaknar jag på nätterna av att det värker. Men bara lite så inget gnäll....
 
Ja det får väl avsluta den här lilla uppsatsen.
 
Asch jag avslutar med en bild på två av mina vänner. Konstiga typer eller???
 
 
 
 
 
 

Äntligen

Publicerad 2015-12-08 21:27:15 i Allmänt,

Ja alltså äntligen så har jag hittat in på min blogg.Det är inte lätt att göra det minsann. Kanske jag nu har hittat en liten smygväg dit. Får se vad framtiden säger.
 
Kvickt in med lite bilder.
Två söta töser som var på Mallorca med Farmor. Det var tider det!!
Och här ses Simon på väg att väga sig. Har en liten historia i detta sammanhanget. Simon sa länge farfar men vägrade säga farmor ända tills en dag när han stod på vägen och sen sa. Väg dej nu Farmor. Och då fick jag ju göra en offentlig vägning. men det var det värt.
 
Får bli allt för denna gången för nu ska jag vila upp mig så jag kan "slåss" med datorn i morgon. I dag har jag och Kaspersky, mitt datorskydd kämpat en kamp. Jag tror jag vunnit men vet inte!
 
Sen blev det ett "moment 22" i mitt arbete. Skulle ta död på Mickes busskort. Inte för att han inte får åka buss utan för att han tappat det och just laddat med 500 kr så vill man ju få pengarna överförda. Då gick jag in på Bl. trafiken och skulle in på min sida men hade så klart glömt lösenordet.

Tryck här om du vill ha ett nytt och så gjorde jag och via mail så fick jag en lång ramsa och där stod använd denna för ett nytt lösen. Tryckte och kom till bl.trafiken och där stod ange ditt lösenord och det hade jag ju inget så tillbaka till mailet och tryckte igen och tillbaka till bl.trafiken och sen tja samma igen. Så det går bara inte.
 
Sen stod det också vid problem ring och så ett tel.nr och då svarade telefonsvararen du är placerad i kö, vänta. Och efter sjunde gången så gav jag upp. Det enda trevliga med detta var att det var Patricia som sa vänta.....
Trycker en ett kort till och sen god natt för nu ska jag vila mina dator-nerver.
Micke och Sofia och vilket år? Är någon gång på 90-talet i alla fall.
 
 
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela