roligtlivver.blogg.se

mer bilder

Publicerad 2014-04-26 22:36:09 i Allmänt,

Här tänkte jag sätta in bilder från mitt besök i Askim men det blev det inte. Jag som tycker att min mobil tar så himla fina bilder misslyckades totalt med bilder från Göteborgsbesöket. Får bli några andra bilder.
Här en bild tagen med "fish-Eye" effekt. Snyggt va?
 
 
Det här är i alla fall från Askim. Kanske inte en ny bild precis. Men å andra sidan så skulle denne unge man med flera åka till sjön i söndags och bada. Är man tuff så är man.
 
Nu har jag tillbringat kvällen framför tv.n. Lite spännande är det med tv nu för tiden. Jag har ju inte någon tidning längre. Tyckte förbaske mig att den var för dyr. Och följaktligen inte heller tv.programmet. Men jag brukar kolla på datorn och se kvällens program. Skriver upp vad jag kan tänkas se. Men i dag så såg jag då något som inte ingick i mina planer. Satte av någon anledning på program 1 och där var ett program om någon som satte ihop en dans med sopbilar och dess chaufförer och andra medhjälpare. Det var, tro´t eller ej,  riktigt spännande. Det slutade dessutom lyckligt med en stor föreställning med dansande människor OCH dansande maskiner.
 
Hmm får se om jag hittar något mer spännande.
En bild från Tyskland. Varför sonen sitter i knät vet jag inte. Men kanske man inte behöver någon anledning för det! En öl är ju inte heller fel.
 
Det får avsluta dagens bildvisning. Mer kanske kommer snart.
 
 
 

bilder

Publicerad 2014-04-26 09:41:00 i Allmänt,

Nu tänker jag sätta in lite bilder så ni även i bild kan se hur jag har det.
 
Har ju varit i Tyskland på vinprovresa i 2 dagar. Det var en fin minisemester. Trevligt sällskap. Ja en del av det trevliga sällskapet var ju med från början. Kerstin.Sara,Lena,Sofia och Micke. Låter som det borgar för en bra resa!!
Så här såg det ut i Tyskland;
 
Snyggt va. Så ni förstår att jag njöt. Skojar bara. Det såg ut så här men det var bara byggarbetsplatsen som var utsikt från vårt fönster. Grömitz var annars en vacker stad. Men kall. Kanske det beror på att det var April. Blir nog varmare till sommaren.
Här kommer smakprov på Idas stil.
 
 
Suddig bild. Om det inte är jag som ser suddigt. Men nu är den här så håll till godo.
Och vad ska jag nu sätta in???
Mina lagade byxor. Tycker dom är fina. Ser ut som en skorpion vilket ju är mitt stjärntecken. På tal om stjärntecken så är det underligt för alla som ska gissa mitt stjärntecken gissar rätt? Undrar varför?
 
Har fler bilder men nu är det dags för gäster. Inte med gester utan med radio. Melodikryss!
 
 
 
 
 

Äntligen igen.

Publicerad 2014-04-24 11:38:00 i Allmänt,

Nu gör jag ett nytt litet försök att bringa ordning i mitt liv. ja i alla fall i mitt "blogg-liv" Det där bindestrecket har jag fastnat för. Vet inte varför. Tycker absolut inte om särskrivning men ibland så känns det rätt med ett bindestreck!
 
Ibland känns livet som ett bindestreck. Gäller att putta ihop saker på rätt sätt och då är det bra med en liten paus. Lät väl förnuftigt och fint det där sista??

Men hostan är borta och jag mår bra. Träningsvärk räknas väl inte som krämpa. Annars så var jag lite grinig i går för då värkte rumpa och lår. Tisdag morgon fick jag för mig på gymmet att jag bara skulle gå på löpbandet och det blev drygt 8 km, omväxlande jogging/gång. Träningsvärken kändes däremot som om jag sprungit ett helt Göteborgsvarv.
Men i dag är det bättre. Morgonens motion blev 1000 meter i Holjebadets fina bassäng.
Livet sedan jag skrev sist har gått i sin vanliga lunk. Ja jag har ju arbetat lite också. Dvs pratat om Gamla Olofström på alla äldreboende. En väldigt kul uppgift.
Sen blev jag ju tv-stjärna också på kuppen. Blekinge-Nytt. Närbilder bläääääää! Men reportaget var fint.
Lite kyrka har jag hunnit med.
 
Snart blir det mer kyrka. Ja inte förrän till sommaren för då blir det konfirmation. Alice ska konfirmeras och det blir säkert fint.
 
Har varit en vecka i Göteborg. Hunnit med Nordstan tillsammans med Saga. Gjort lite nytta. Varit påskafton hos Evas syster och Evas mamma. Mitt värdpar Magnus och Eva med barn var bortbjudna och jag hade fått följa med.
Men jag gick på museum med Inger och sedan åt vi och spelade kort. Spelade t o m Fia vilket jag inte gjort på måååånga år.
 
Hem i söndags och då efter hämtning i Alvesta av Marie (tack Marie) så blev det lite spel här också. Racko och På Spåret. Micke var lite sur för han förlorade i allt. Men så kan det gå.
Här hade jag tänkt sätta in lite diverse bilder men nu går snart bussen till Asarum så det får bli en annan gång.

Äntligen

Publicerad 2014-04-21 21:27:00 i Allmänt,

Jag blir sååå trött. Alltså äntligen kom jag på att jag skulle skriva och efter mycken möda kom jag också ihåg mitt lösenord. Det är ett enkelt lösenord jag lovar. MEN det tog tid att komma fram till det.
'Och vad händer sedan??
Allt försvann.
Ska samla mig och börja om, kanske i dag kanske i morgon.
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela