roligtlivver.blogg.se

mera....

Publicerad 2014-06-24 20:51:00 i Allmänt,

 
 
Sen sist skulle jag ju visa lite bilder:
Teater, den okonventionella resan, som Erik döpt den till, eller som jag döpt den till TOTALT KAOS.
 
Och så kändes det när vi hade sista övningen i vardagsrummet innan föreställningen. Många frågor:
Skulle vi klara av alla byten av kläder, funkade publikens sånger, kom det någon publik, teknik med musik via dator, klarade vi överhuvud taget av något. Så frågade vi oss.
 
Sen kom vi till Jämshög och folkhögskolan och se det blev så himla bra, det kom publik, tekniken funkade, byten klarades av och publiken sjöng glatt med. Jag tror att alla i publiken gick hem med ett leende på läpparna.
Här är inledningen, ett drömspel där alla berättat om drömmar. Erik går på en gata när en galen man kommer och jagar honom med en motorsåg. Mannen kommer senare in som en nudist på väg till Finland och scenen slutar med ett luciatåg. Så kan det gå till på vår teater.
Slutscenen var vår version av Sean Banan.Här alla skådespelarna på scenen.
 
Däremellan hade vi hunnit med Erik XIV, Siw Malmkvist, Benny hill mm  Fullt ös hela tiden och som sagt det blev sååååå himla bra. Så är det när man har duktiga skådespelare.(och duktiga medhjälpare)
 
Vad mera?? jo det har varit midsommar och då roade vi nog grannarna. Patricia som lekledare hade fullt program och vi lekte från 14.00 till 22.00. T o m när vi åt så lekte vi. Jag tror inte jag åt något för jag skrattade hela tiden. Lappar under tallriken på vad vi skulle göra under middagen, torka grannen om munnen. ta mat från grannen, vilja gå hem hela tiden, fnittra hela tiden, tycka illa om maten, klappa händer, utbringa skål för kungen mm mm.
Sen fick hon den drygt 70-åriga damen att springa med en galge mellan knäna, låta som en bil  och som grädde på moset så fick jag vara en brevlåda som inte ville ha brev. Då gällde det att kuta, tur man spelar innebandy.
 
En väldigt trevlig midsommarafton.
 
Nu ska jag se Morden i Midsomer.
 
 

länge sedan....

Publicerad 2014-06-23 14:59:11 i Allmänt,

Var ett tag sedan jag satte mig vid datorn och skrev. ja suttit där har jag väl men skrivit nähä!
 
 
Vad har sig tilldragit. Jo galgkastning så klart. Inte alla dagar man får ställa upp i vm och i år var det verkligen VM med stora bokstäver. Man fick minsann inte kasta hur man ville. Inga bumerang eller käringkast där inte. Nä fina spjutkast skulle det vara. Hmmm Jag som övat och övat på mina bumerangkast. Men tji fick jag.
Kul har vi i alla fall där. Och så här är min stil.Mickes stil har jag visat på FB.
 
Vad mer?? Jo jag har varit på Nostalgitripp i Sibbhult. Tillsammans med vännen från 1953 och bästisens från samma tid kusin. Lät det invecklat? Alltså med Ann-Margreth och Britt. Så blev det enklare. Vi strosade och åkte bil runt den lilla byn och visst kändes det lite extra.
Detta är en bild på stengärdet mellan vårt hus, pensionatet i Sibbhult och kyrkans domäner. Till vä var vi och till hö var på den tiden stora stora brännnässlor. Och vad händer då. Jo så klart att jag drattar ner på fel sida och det kändes.
Mer bilder:
Denna bilden markerar stopp för mina domäner när jag bodde i Sibbhult. Här bodde disponent Färe och förbi grinden gick man inte. Färe ägde Sibbhult. Så på ett håll så slutade barndomens tassemarker här. Men det fanns andra ställen. kanske en bild en annan dag.
 
 
 
 
 
 
 
Det var en fin dag med sol och sköna minnen. Fanns det tråkiga sådana så brydde vi oss inte om dom just då. Hela dagen var en fin dag.
 
Mer som hänt. Jo jag har varit i Göteborg på dop. Inte illa när äldst flick-barnbarnet döper sig. Om man betänker att det yngsta är snart 12 såååå.
Alice ska alltså konfirmeras och odöpt som hon är så måste det ju fixas. Tur hade jag att jag var där just då så jag fick vara med. Det var en fin akt.
Hade jag haft lite mer ordning så hade det kommit en bild på dopet men det blev bara en gammal bild på Alice. Nästa gång så kommer bilden.
 
Mer har väl hänt, bl a teater. Men jag tar det, kanske redan i morgon, för nu ska jag till Forneboda och nässeltrossa och hjälpa till med att göra mackor mm. Och möjligen ska jag klä på mig innan för här sitter jag i bara ett badlakan och visst jag hade kanske gjort succe i Kyrkhult  iklädd detta men...
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela