roligtlivver.blogg.se

tre veckor

Publicerad 2019-04-21 09:51:32 i Allmänt,

Ja alltså man kan ha samma rubrik igen: Förmodligen kan jag ha samma rubrik varje gång.
 
Och skriva samma också. För kan ju se att besöksantalet inte är så himla högt. Men förresten vem är intresserad av en gammal tants liv??? Alltså inte så många.
Men nu skriver jag för att själv komma ihåg vad  jag gjort och för de trogna som ev. läser mina inlägg.
Här kommer mitt liv.
 
Kyrkan är avklarad. dvs spelet om Jesus. Jag tror jag fixade min roll. Fick i och för sig inga applåder men vad kan man begära, 10 åringar och i kyrkan!!! Men det var roligt. Ungarna satt tysta och lyssnade. Kändes bra att prata inför stor publik och då dessutom sååå tysta. Sen var spelet slut och då ekade det av barna-röster i hela kyrkan. Jag gillar detta och hoppas att jag blir engagerad fler gånger.
 
Om någon vill se hur jag ser ut så bläddra tillbaka till förra året. Men nej i år fick jag en mycket tjusigare dräkt. Kanske man tänkte på att jag blivit ett år äldre och behövde förskönas. I så fall ser jag fram emot nästa år med stor förväntan.
 
Lite mer kyrklig har jag faktiskt varit. Familjegudstjänst med mycket folk. Måste vara fint att vara präst då när kyrkan är nästan fullsatt. Mitt arbete var av mer profan karaktär. Jag skulle hjälpa till med lottförsäljningen. Vet inte hur det sedan gick till för jag befann mig i vår samlingssal med personal från Kyrkospelet och vi sjöng. Ja ja jag sjöng inte så mycket men vi var tanter och gjorde bl a en liten sång till våran präst. Och tant är min favoritroll. Någon som sa att det inte är en roll för mig??
 
 
 
 
STORA bilder. Men gör jag dom mindre så försvinner dom nästan så det får bli så här. Cykelsäsongen börjar snart. Micke försökte med hjälp av Bengt (dvs Bengt kollade och Micke tvättade) få igång cykeln men ett av däcken/slangen hade andats sin sista suck. Så det får bli reparation.
 
Men vårt underbara påskväder inbjuder ju till cykel och utevistelse.
I dag ska vi förresten till Asarum och vårstäda i trädgården. Lunch ch middag ingår. Ska bli trevligt.
 
Så har jag varit och pratat Gamla Olofström på hörselfrämjandet. Det gick jättebra. Kändes lite mysko för jag tror att jag hörde sämst av alla. Man pratade vilt vid borden och kaffet och jag fick verkligen anstränga mej för att höra vad bordsgrannen sa. T o m så illa att när jag tänkte efter efterår så måste jag ha svarat helt idiotiskt på en kommentar. Men jag kan ju inte gärna ringa och säga det. Eller kanske.
 Antar att man hade bra hörapparater allesammans....
 
 
I onsdags var Micke o jag och Saga och Ida på utflykt till karlskrona. Vi åt lunch och åt glass. Ja och så besökte vi Blekinge Museum. Där fanns en liten avdelning där barn kunde klä ut sig. Men med ett sådant sällskap som jag hade så blev det så här.
 
Underbart eller hur....

Påskafton tillbringade jag själv. Har snart blivit en vana, helgafton=själv. Men helt ensam var jag ju inte. Jag har ju Nils-Abdul. Han är ett ganska trevligt sällskap.
Lite annat har jag väl också hunnit med. Men om ni tyat läsa hit så är det bra och jag slutar med Glad fortsättning på påsken och en blomma som Nermina och Micke kom med häromdage.
 
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela