roligtlivver.blogg.se

slutet juli

Publicerad 2021-07-28 20:47:24 i Allmänt,

Måste börja med att säga att jag är nog ganska insnöad för även om jag sällan skriver så ser jag att för två gånger sedan så läste jag en bok av Louise Penny och förra inlägget slutade med att jag skulle
läsa en bok av henne . Och vet ni vad jag har just läst två, ja två böcker av henne. Hon har hittat en ny deckare som verkar helt ok så nu får jag köra den serien också
MEN hoppas hon skriver en bok till om Nelson och Ruth också för jag vill verkligen vet hur dom har det.
Ja ja det är bara fantasi men i alla fall.
 
Tänkte bli lite mer energisks med skrivande. HMMM har jag kanske skrivit något liknande förr. Det känns om jag med jämna mellanrum påpekar att NU ska jag skriva ungefär varje vecka och sen blir det inget. Men NU bu blir det av. !!
 
Kör lite sommarprogram. 
En sommarbild, min ampel som är såå fin. Fått av Roger två år i följd. Hoppas han anser att det är en årlig tradition nu.
Vet fotfarande inte hur jag gör bilderna mindre så det här kommer att bli lååånga inlägg-
 
Sist så hade ju Micke spelat massor av föreställningar och sedan var skolan slut. Nu har han börjat jobba på daglig verksamhet. Jobbar i en utegrupp,, hämtar små träd och sågar dom och hugger. Hämtar skräp, lägger ut ved vi våra kanotställen. Han trivs jättebra.
 
;Men nu semester. Lite hittar vi på.
Var två dagar med Nilssons och Sigvants på Öland. Roger guide och det blev en historisk utfärd på många sätt.
Först Kungastenarna, sen Nils Dacke, Sen karl den X.s mur. Ja det fanns mycket att se . Lite promenader på alvaret. Ja alltså inte på allvar utan på alvaret, Tror vi såg en orkide men min bild blev inte så himla bra. Rent skitdålig faktiskt så den kommer inte här.
 
Men från Dackestenen en intern fejd mellan bröderna. Vem som vann den striden kunde jag inte avgöra.
 
 
God mat åt vi så klart och lite andra blomstgerbesök ingick i resans program. Tackar så mycket för detta, en väldigt trevligt arrangemang. Hoppas Sigvants kommer med fler erbjudande i sommar.
 
 
Lite Dacke kommer här också
 
 
Minsann tror jag det blev lite tumme också.
 
Har gjort en utflykt till i sommar. Med Marie Hos Birgt Nilsson vår operasångerska. Ja hon lever ju inte men hennes musik och hennes föräldrahem. En fin utflykt.
 
Fikapaus med Maries morötter.
 
 
 Kan inte undanhålla er denna skylten här nedan heller.
 
Lite mer att komma med har jag kanske men nu ska jag faktiskt se tv. Nya avsnitt av Mord i paradiset så hejsan.
 

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela