roligtlivver.blogg.se

julkul i Asarum

Publicerad 2012-12-25 19:06:33 i Allmänt,

i A
Uppsittarkväll i Asarum.
Julen har firats och snart är den över. Tiden går fort.
Först var det uppsittarkväll. Inte med Bingolotto utan med Sigvants. Bara Sigvantar i hela huset!!
 
Sen blev det julafton och ALLA blev nöjda och belåtna med både mat, dryck och paket. Tonten kom på besök. Lite roligt var det att just som vår tomte kom så kom det en tomte till grannen. Tomtemöte.
Vår tomte hade nog lånta fjädrar för allt var för stort. Han höll t o m på att tappa byxorna och en en byxlös tomte hade kanske inte varit så kul. Men han skötte utdelningen med den äran.
Kalle Anka var avklarad och maten och dryck också innan tomten kom så sen var det "bara" att öppna paket och efter det så blev det test av nya spel. Ett spel som var roligt och kan rekommenderas är Ska vi slå vad. Man måste nog vara från 10 år för att uppskatta det. Men sen är det ett spel för alla.
Men ingen julafton i Asarum utan det obligatorisk julbadet ute i tunnan. Snön yrde men tunnan var varm och de yngsta deltagarna i julfirandet Sag och Olle tillbringade mycket,väldigt mycket tid i denna tunna. Var inte vattnet varmt nog så sa Saga:" vi springer runt och värmer oss själva".Bild på dessa nöjda barn kommer senare. Dom finns i Mickes kamera och Micke och hans kamera är fortfarande i Asarum. Jag sätter in en bild på de lite större barnen som slänger sig i snön först och sen i badet.
 
 
 
 
Återkommer i morgon med fler bilder och rapporter från det Sigvantska julfirandet.
God fortsättning. Nu ska jag plocka fram lite smått och gott till mej själv och sätta mig och titta på Så mycket bättrre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela