roligtlivver.blogg.se

svett.....

Publicerad 2013-01-17 13:39:59 i Allmänt,

Svettas kan man göra. Ibland mer och ibland mindre. Jag har svettats sedan jag blev 45!!!!! Tur att det finns tabletter. Visserligen trodde jag att åldern skulle vara till hjälp. Men oj nej 70 år och fortfarande svett.
 
Men som sagt tabletterna hjälper.

Då kanske man undrar varför svettas jag nu. Jo torsdagar ska bli min Muskeldag. Berättade förra veckan om BW och jo det var lika kul i dag. Jobbigt och svettigt och slitigt och allt kunde jag inte för jag begrep inte hur han, dvs ledaren hoppade. Frågade om jag kunde få en skriftlig instruktion och han tänkte göra det. Men jag tror bara han luras. Men roooooligt.
 
I går hade jag ett gäng "tanter" här. Är omgiven av olika tant-gäng och jag säger det. Tack och lov att det finns tanter.
I går var det soppornas tur. Halv 2 till halv 8.
 
Efter det tyckte jag vädret, trots 12 minusgrader och beckmörkt ute, skulle kunna vara skönt att tillbringa lite tid i så jag facebookade till ett annat tantgäng och undrade om någon kanske ville gå ut och det ville två stycken. Så kl halv 9 kvällstid gick vi 5 km på väg och plumsade genom skogen. Alltså vilken kväll. Det knarrade under skorna och månen sken och stjärnorna blinkade och allt var perfekt. jag säger det igen, tack för tanterna...
 
Nu är det dags att åka till Asarum. I morgon fyller ju äldsta barnabarnet Simon 17 år.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela