roligtlivver.blogg.se

varm septemberdag.

Publicerad 2017-09-10 18:31:00 i Allmänt,

I dag har det varit en otroligt fin och vacker septemberdag. Och vilket badväder. MÅSTE Kerstin åka på utflykt till Vånga just i dag. När vi kunde legat och lögat oss i Orsjön. Ja ja sånt är livet, bara små besvikelser hela tiden.
 
Och snart är det vinter och då får vi hugga vakar i isen. Sicket elände en liten gumma kan ha...
Men så klart än är det ju inte vinter. Lite varma dagar finns nog kvar och några sköna baddagar också. Inte sjutton ska väl Kerstin åka till Vånga varenda helg??
 
Vad har veckan annars erbjudit. Jo några "tant-träffar!" har det varit. Först mitt lilla Halengäng. Och sen det andra gänget Yrsorna. Och nu på onsdag är det tredje gänget, Sopporna. Tanter har jag gott om i mitt liv.Och det är "gött".
 
Och sen har jag ju pensionärer också. Oj då jag är ju också en sådan, pensionär alltså. Men jag har varit ute och vandrat med SPF. Varje onsdag så ordnar några en vandring till olika ställen. Från 7 km till 12 km. I onsdags regnade det och var ganska ruskigt på morgonen. Men nog fasen var vi 25 tappra som drog iväg till skogen. Skönt var det. Frisk luft, motion och sen trevligt sällskap. Kan inte vara mycket bättre??
 
Veckan avslutades med en fin spelkväll. Spela är KUL!!!
 
Och i dag en promenad med Nilssons och middag för Micke. Micke o jag gjorde också youghurt.-drinkar. Tror det blir billigare än att handla näringsdrinkar. Och nu måste ju Micke äta regelbundet pga sin diabetes och då är en drink bra.
Fisk till middag och sen gick Micke hem för han skulle kolla på OIK som spelar träningsmatcher. Så här såg det ut när han gick. Lite matpåfyllning i kassen.
Och nu ska jag vara kulturell och titta på Svenska Hollywoodfruar på tv.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

udda farmor

En något skrynklig tant med positiv livssyn.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela